ИЗПОЛЗВАЙ ПРОМОКОД SS24 ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ -10%

виж тук

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА


     Потребителят има право да върне закупена от него стока от интернет магазина в срок от 14 /четиринадесет/ работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка и етикети, документация с касов бон и в отличен търговски вид.


     При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката. В този случай Потребителят има право да получи обратно заплатената от него сума, в 15-дневен срок от връщането на стоката и попълването на Декларация.


     В случай на връщане на стока и рекламация от страна на Потребителя, той е длъжен да се обади на телефон - 0886 40 68 68 и да посочи номера на фискалния бон или номера на фактурата за покупка на стоката. Стоката трябва да бъде върната на адреса на Доставчика:
4023 Пловдив, ж.к. Тракия, ул. "Цар Симеон" №58

Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на Потребителя.

В случай, че Потребителят е направил плащането с банкова карта, възстановяването на сумата се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 работни дни.


В случай, че Потребителят е направил плащане на стоката с наложен платеж, парите му се възстановяват по банков път. За да получите сумата по банков път, изпратете имейл на shop@styler.bg с цялата необходима информация за връщането на сумата.


Артикулите могат да бъдат върнати само на посочения адрес: 4023 Пловдив, ж.к. Тракия, ул. "Цар Симеон" №58 "Нов Стил"ООД. Не могат да бъдат връщани стоки в представителните магазини на STYLER.


Гаранционни условия

“Нов стил” ООД гарантира за високото качеството на артикулите, предлагани в онлайн магазина, при правилно третиране и стриктно спазване на инструкциите на етикетите на всеки артикул.

Ако не сте в профила си или нямате такъв и искате да върнете закупен продукт, моля кликнете и попълнете формата за върната стока.