🌴Лятно намаление! ДО -60% 🌴️

виж тук

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКАСрок и цена на доставка

Срокът за доставка на поръчката е до 3 работни дни за по-големите населени места, при останалите доставката зависи от конкретния график на доставка на куриера, който можете да проследите на следния линк - www.speedy.bg. В някои случаи, срокът за доставка може да се увеличи, за което Потребителят ще бъде своевременно уведомен. По време на промоционани дни (напр. Black Friday) може да има минимално забавяне за някой поръчки.


Доставката се извършва с куриерска фирма - СПИДИ от понеделник до събота до адрес на Потребителя.
В случай, че желаете да получите пратката си до офис на куриерската фирма, моля упоменете го изрично на оператора при потвърждаването на поръчката.


Срок за доставка
- всички поръчки се доставят в рамките на 3 работни дни от деня на обработване на поръчката.
- поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник.
- поръчки направени през официални празнични дни или неработни дни се обработват в първия работен ден.


Пратките се изпращат с опцията "Отвори преди да платиш" като връщането е за сметка на клиента.
При желание на клиента, пратката може да бъде изпратена с опция "Приоритетна доставка" само за градовете, в които куриерска фирма SPEEDY има офиси.
Услугата се заплаща допълнително от клиента.

При покупка до 80лв. доставката до офис на SPEEDY е 4.99лв., до адрес, посочен от клиента е 5.99лв. При покупки над 80 лв. и след приспаднати всички отстъпки, ваучери, промоции и др. на територията на България доставката е БЕЗПЛАТНА.
За изчисляване доставката към други страни, можете да използвате таблицата за изчисление на използвания доставчик.


Всички подробности относно доставката ще бъдат уточнени в телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка.
В опаковката на всяко закупено изделие, Потребителят получава документ за извършено плащане.


Заявената при поръчка стока от Потребителя се доставя в подходящ вид на посочения от Потребителя адрес за доставка в предварително уговорения срок за доставка. Поръчаният артикул се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице-представител на Потребителя, което приема и потвърждава чрез подписване на придружаващите пратката документи, служещи за потвърждението за получаване на пратката получаването от Потребителя.


В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на стоката или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока.


Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след първоначалния срок за изтичане на доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

При желание за замяна или връщане на закупени артикули от онлайн магазина, куриерската услуга във всички посоки е за сметка на клиента.