ЗА МАРКАТА

Фирма „Нов Стил" ООД с търговска марка STYLER стартира през 1991 като малка семейна компания. Днес марката STYLER предлага пълна гама висококачествени облекла и аксесоари и е символ на качество, стил и разнообразие.

Екипът ни е съставен от млади и амбициозни специалисти, с креативен подход и съвременни иновативни идеи. Вдъхновени от изискванията на нашите клиенти за разнообразие и автентичност, ние следим световните модни тенденции и технологии, които внедряваме в производството на продуктите ни като гаранция за качество и стил.

Ключът към нашия успех се крие в доказалата се ефективност на нашето управление, наблягащо върху най-малките детайли в процеса, през който нашият продукт минава: от дизайна, през производството до самата продажба.

Винаги разполагаме с точния продукт, в точното време, на точното място. Ние се опитваме да предадем на нашите клиенти усещане за стил, усет към цветовете и десените и това наистина допринася за изграждането на стабилни и трайни отношения, с непрекъснат резултат във времето.

С грижа за перфектен външен вид и удобство онлайн магазинът ни предлага многообразие от категории продукти, които задоволяват вкуса и на най-претенциозните клиенти. Богатият ни асортимент включва всичко необходимо за постигането на една модерна и отличаваща се визия. Дългогодишният ни опит и иновативният ни подход са гаранция за уникалността и качеството на предлаганите продукти с марка STYLER.