Холивудско вдъхновение – пример за небрежно съвършенство
Posted on: април 8, 2017, by : adminsuzi
Холивудско

Пролетният сезон е времето, в което можем да задействаме своя моден нюх и да излезем от сивите стереотипи на зимата. Драстичната промяна би довела до стартирането на едно ново начало, което във всеки случай е нещо положително. И колкото и банално да звучи – подходящият аутфит отваря много врати и както хората са казали “По дрехите посрещат…”

Ако се чудите от къде да черпите вдъхновение, известните личности винаги са добър източник. Те са първите, които експериментират и следят модните тенденции, защото е важно за тях да са актуални и открояващи се от тълпата. Ние от STYLER обръщаме голямо внимание на тези лидери на мнение и се стремим да вдъхновяваме нашите клиенти с възможно най-иновативните и стилни решения.

Тази статия, обаче, е посветена на няколко забележителни световно известни мъже, които би трябвало да са пример за много голяма част от хората, които се стремят да изглеждат добре и да са в крак с модата.

hollywood-sign

Едно от най-ярките лица в нашия списък с вдъхновения е Бен Афлек. Той винаги залага на собствения си стил, но го съчетава с последните модни тенденции. Не знаем колко голям екип стои зад неговата перфектна ежедневна визия, но не можем да отречем, че определено и самият той има усет към модата. Може би и неговата нежна половинка има пръст в избора на най-подходящите аксесоари и облекла всеки ден.

ben ben1 ben2

Подобно на Бен Афлек, следващият заподозрян в добър вкус има непретенциозен стил, който много му отива и го кара да изглежда удивително. Да, говорим за едно друго ярко лице от Холивудските продукции – Хю Джакман. При него всичко се случва с лекота – ежедневен по-спортен тоалет или елегантен костюм с отворена риза, той винаги запазва онзи небрежен мотив и начина си на обличане като не се интересува от модните критици.

13-hugh-jackman-with-kids.jpg hugh2

Следващ в листата ни на модни лидери в шоубизнеса е един истински “супергерой” – Крис Евънс. Той впечатлява с внушителната си визия целия свят, а репутацията му на мъж с извънземни сили придава още по-голям чар на персоналността му. Перфектната му визия, обаче, се допълва от модния му нюх, който изразява най-добре същността му. Съчетанието на цветове и материи е сред любимите занимания на холивудската звезда. Подозираме, че и за него се грижи огромен екип от стилисти, но тайно вярваме, че и той самият има специфично усещане към модните тенденции и успешно ги съчетава със собствения си стил всеки ден.

chris4 chris3 chris2 chris

Нашият списък с лидери в начина на обличане е много дълъг, а казаното до момента е само малка частица от всичко, което ни кара да продължаваме да проучваме и да създаваме нови колекции. Обещаваме да има продължение, а до тогава не забравяйте да следвате собственото си усещане за мода, независимо какви са тенденциите в конкретния модел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *