Седмицата на модата в Лондон – смел поглед в бъдещето
Posted on: юни 16, 2017, by : adminsuzi
landscape-1497480397-style-lead-04

Лондон представи колекции SS18 през изминалите няколко дни. Светът на модата върви смело напред и е готов за покоряването на нови върхове. Едни от най-големите имена в модната индустрия представиха своите предложения на седмицата на модата в Лондон и както се очакваше те бяха смели, различни, ексцентрични и изцяло отразяващи персоналността на дизайнерите.

Ние от STYLER следим модните тенденции в световен мащаб с огромен интерес и се вдъхновяваме всеки ден. Тенденциите за следващия летен сезон са иновативни и ексцентрични като впечатление ни направиха няколко представители на световната модна столица, които се откроиха с особен стил и невероятен усет към детайлите.

На първо място избрахме да споменем феноменалната колекция на Richard James, представена под наименованието „Atlantic“. Той заложи на свежи летни нюанси и платове с изключително високо качество. Те имат модерен поглед над класическите модели и създават изцяло нов вид преживявания за своите клиенти. Може би най-впечатляваща част от колекцията е двуредното им сако в светло зелено.

richard_james

Kent & Curwen е друга марка, която не можем да изпуснем от полезрението си. С партньор Дейвид Бекам, фирмата жъне огромни успехи с всяка една нова колекция. Те залагат на интересни спортни предложения с ретро привкус като например типично облекло за крикет от 20те години на миналия век и винтидж сака в стила на състезателните отбори на университетите в Оксфорт и Кембридж. В резултат на тези интересни съчетания от стилове се е получила една спортно-елегантна колекция със силно изразена персоналност.

kent&curwen

Интересен бе погледа над модата и на Nicholas Daley, който представи една мултикултурна колекция, която изразяваше и личното му отношение към сериозни световни въпроси като космополитното общество, в което живеем и начина, по който определени общности се приобщават в него. Представи една изключително творческа нова колекция и даде заявка за един огромен потенциал, който крие много изненади и се развива непрекъснато.

nicholas_daley

И това са само три гледни точки за SS2018. А какво ли още ни очаква? Поразителни са темповете, с които се движи модния бизнес. Иновативни, ексцентрични, смели и непредсказуеми – това са само малка част от епитетите, които описват тези уникални концепции, които са не просто дрехи, а произведения на модното изкуство.

*Снимките са взети от „Еsquire“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *