Пет неща за цялостна визия, които всеки мъж трябва да знае
Posted on: юни 5, 2017, by : adminsuzi
5 съвета

Сакото е един от най-важните елементи на перфектната класическа визия на всеки един джентълмен. И както модните критици казват – “не е достатъчно просто да си купиш сако, важното е да знаеш как да го носиш”. Какво казват законите на модата по въпроса? Винаги закопчавайте средното копче на вашето сако, понякога го направете и с най-горното, но абсолютно никога не нарушавайте линията на дрехата като закопчеете и последното копче.

1

На второ място няма как да не разгледаме въпросите свързани с перфектната вратовръзка. При избора на този елегантен аксесоар трябва да сме много внимателни в съчетаването на материи, шарки и цветове. Правило номер едно е първо да решим коя риза подхожда на цялостната ни представа за перфектната визия при определен повод и след това да преминем към избора на вратовръзка. Тя трябва да контрастира на ризата и същевременно да я подчертава.

И след като сме избрали най-страхотната вратовръзка е от фундаментално значение да знаем как да бъде перфектно поставена върху ризата. Ето няколко лесни стъпки как да се справим с тази трудна задача:

2

Стигнахме до номер три в нашия лист за напълно завършена визия – панталонът. Понякога пренебрегваме една от най-важните характеристики свързани с него, а именно дължината му. От голямо значение за създаването на възможно най-добра линия на облеклото е той да не бъде прекалено дълъг, защото се образуват неприятни гънки, които на пръв поглед изглеждат маловажно, но в действителност изкривяват силуета. Разбира се, не бива и да бягаме към другата крайност, все пак се стремим към изискан вид, а късите панталони не носят подобно усещане.

3

Следващ важен акцент са обувките. Цветът и стилът трябва да бъдат в пълен унисон с останалата част от облеклото ви. Винаги е добро решение да заложите на класическото черно, а ако търсите малко по-нестандартно решение, то кафявата гама също би била подходяща, когато говорим за елегантна визия в класически тъмни цветове като тъмно синьо например. Ако ви се струва, че бягате от себе си, то и спортно-елегантната визия с кецове също би била чудесен вариант при някои аутфити като съчетанията без сако и тиранти или така предпочитаната от много хора визия сако и тениска.

В обобщение ето как трябва да изглежда перфектната линия на един костюм щом го облечете:

4

И в допълнение сме подготвили и бонус за вас. А именно един нов начин да завържем всеки един шал, който стои забравен в гардероба ни, и да бъдем стилни и забележими:

5

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *