Моден блясък и разнообразие от приятни емоции – едно събитие с новаторски дух!
Posted on: април 28, 2017, by : adminsuzi
18033451_1708607125822994_4261642577131767110_n (1)

Модно вдъхновение и много подаръци раздаде STYLER през изминалия уикенд. Беше организирано представяне на колекция “Пролет-Лято 2017”, което се състоя на 21 и 22 април във фирмените ни магазини в град Пловдив.

Събитието се състоеше в демонстриране на голяма част от артикулите, които са включени в новата колекция. Приятната атмосфера бе придружена от чаша охладено вино, безглутенови изкушения от “Зелена работилница” и приятна музика. Клиентите имаха възможността да пазаруват ексклузивно модели с 20% ОТСТЪПКА и да получиха подарък към всяка покупка по техен избор. За комфорта на гостите се грижеше нашият усмихнат и приветлив екип от момичета. Които се постараха да дадат най-точните модни предложения на заинтересованите посетители.

Колекцията е изпълнена с нови цветове и живот, които допринесоха за доброто настроение, а моделите и кройките, както винаги бяха съобразени с предпочитанията на нашите клиенти.

STYLER се старае винаги да бъде актуална марка и се стреми да дава нови интересни предложения на своите клиенти. За първи път се организира подобно събитие, но определено смятаме, че усмивките на нашите клиенти и огромния интерес към нас ще ни движи напред и ще превърнем подобни събития в регулярни. Надяваме се, че хората, които остават верни на нашата марка ще продължат да посещават подобни мероприятия, както направиха и сега. Сигурни сме, че имаме да предложим още много нови решения свързани с перфектната визия и излъчване на всеки джентълмен. Следете какво се случва със STYLER, защото ви очакват множество приятни изненади!

STYLER_small

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *