Лятно вдъхновение от STYLER
Posted on: юли 4, 2017, by : adminsuzi
IMG_32444

Лятото нахлува внезапно и тази година. Летните горещини и силното слънце, обаче, не могат да спрат екипа на STYLER, който създава нови визии всеки ден. Лятото ни вдъхновява да творим само свежи морски визии, които да поддържат доброто настроение у нашите клиенти.

Нетърпеливи сме да споменем само няколко от нашите последни вдъхновения, които ни водят към нови хоризонти.

Това лято STYLER залага на щампите като акцент в летните блузи. Дали те ще са основна част от блузата или семпъл детайл в яката, определено носят усещане за екзотика и морско настроение.

93280a_ 94339a_ 94342a_

Освен това, запазена марка на STYLER остават цветните къси панталони, които носят своя ярък почерк и добавят неповторима свежест към цялостния аутфит, колкото и непретенциозен да е той.

IMG_5204

Един от най-любимите ни акценти в тазгодишната лятна колекция са ленените ризи с къс ръкав, които излъчват истинска класа и оригиналност. Освен уникалната визия, която придават, те са изработени от изключително висококачествена материя, която носи комфорт дори и през най-горещите летни дни.

80147a_

Лятото е времето от годината, което е изпълнено с много настроение и емоции, които успешно могат да бъдат допълнени от един актуален и свеж аутфит, който да може да накара всеки да се почуства специален.

Новите предложения на STYLER можете да разгледате тук –> http://shop.styler.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *