Класическа елегантност с екстравагантен привкус – предпримиера на една вдъхновяваща класическа линия.
Posted on: март 10, 2017, by : adminsuzi
IMG_9916b

Нова колекция, нова визия, нови модели със свежи акценти – това ви предлага STYLER за идния сезон пролет-лято 2017. Вълнуваме се да ви представим модните тенденции и класическите детайли представени през нашия поглед в новата ни линия посветена на абитуриенти, абсолвенти, младоженци и всички, които искат да бъдат стилни в своя специален момент. Всеки детайл от новата ни колекция е добре обмислен и допринася за създаването на съвършената завършена визия.

Ние от STYLER не си поставяме граници и творим неуморно. Колекцията, която предстои да бъде представена е разнообразна и успешно би могла да задоволи и най-претенциозния вкус. И тази година ние от екипа на STYLER обръщаме голямо внимание на абитуриентите и акцентираме върху една елегантна визия в няколко различни вариации.

Няма как класическата визия на STYLER на остане незабелязана, тъй като е представена по един нов и интригуващ начин. Черен костюм и бяла риза с елегантно цветно допълнение звучи като една типична класическа елегантност…но ние от STYLER вярваме, че дори познатата елегантност може да бъде уникално представена благодарение на детайлите и аксесоарите.

От другата страна на класическата ни линия стои един разчупен и екстравагантен външен вид, който съчетава няколко цветни акцента и носи в себе си едно различно усещане. Няма нищо лошо в това се стремим да изразяваме персоналните си предпочитания и този стил определено би спомогнал на всеки джентълмен да изпъкне сред тълпата.

IMG_9830b IMG_9802b IMG_9712b Styler6

Не сме пропуснали да помислим и за подходяща визия и за тези от клиентите ни, които се характеризират със силна индивидуалност и не се подчиняват на текущите модни тенденции. Елегантен, привличащ внимание, с уникален почерк – такава реакция предизвиква другият вид стайлинг, който предлагаме в новата си колекция.

С нюх към елегантните детайли и поглед над модните тенденции, ние от STYLER подготвяме една вдъхновяваща нова колекция, в която влагаме цялото си сърце. Изненадите, които сме ви подготвили са впечатляващи и определено тръпнем от нетърпение да ги предложим официално на пазара. Очаквайте съвсем скоро класическата линия от Колекция Пролет/Лято 2017 в нашите магазини в цяла България и в нашия Онлайн магазин STYLER.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *